loader image

Nostromo Live és una productora de teatre musical que va néixer a Barcelona el 2017 amb el seu primer musical “Casi Normales”, que es va estrenar a les Palmas de Gran Canaria, passant per Barcelona, Bilbao i Madrid.

El 2018, Nostromo Live va presentar amb el tàndem artístic Àngel Llàcer i Manu Guix: “La Jaula de las Locas”, que es va estrenar a Barcelona, va passar per Madrid i va fer una llarga gira per Espanya, convertint-se en l’èxit de la temporada. Es va unir Miryam Benedited a l’equip amb la direcció de les coreografies, i van crear durant els següents anys els èxits musicals “La Tienda de los Horrores” i “Cantando Bajo la Lluvia”, un muntatge que també es va estrenar a Madrid i que va fer gira per Espanya durant la temporada 2023. El nou projecte de la temporada 2023-2024 és “The Producers”, estrenat a Barcelona i que també farà temporada a Madrid.

Fins ara, aquestes produccions han aconseguit emocionar a més d’1 milió d’espectadors durant els últims 5 anys i han guanyat múltiples premis, destacant 16 Premis Butaca.

Més de

0
Entrades venudes

Més de

0
Funcions interpretades

Més de

0
Premis rebuts

Més de

0
Ciutats visitades

PRODUCCIONS